Zodra de module is aangezet komt er in het lint op de relatiekaart  in Assu® een nieuwe knop bij genaamd "Nedasco".

Door middel van deze knop kun je relatie gegevens naar Nedasco gaan versturen:

Stap 1: Klik op de Nedasco knop en er zal een vraag getoond worden of je zeker weet dat je de relatie naar Nedasco wilt gaan versturen.

Stap 2: Als je dat zeker weet klik dan op "Ja" en de relatiegegevens zullen naar Nedasco verstuurd worden.

Stap 3: Zodra de gegevens verzonden zijn wordt het exranet van Nedasco getoond met daarin de betreffende relatie.