U heeft in Assu de mogelijkheid om te koppelen met een aantal boekhoudpaketten.

Voor de werking van deze boekhoudpaketten verwijzen wij u naar de leverancier van die software.

De werking van ons eigen boekhoudpakket Feniks wordt in deze handleiding beschreven.

In onderstaande hoofdstukken vindt u informatie over het boekhoudpakket Feniks, een paar koppelingen met andere boekhoudpakketten en wat algemene informatie:

• Algemene boekhoudinstellingen en -zaken in Assu®:

- boekhoudinstellingen inrichten in Assu®

- bank toevoegen/wijzigen

- een achterstandsregeling maken

- Welke boekhoudkoppelingen zitter er in Assu®?

- Wat moet ik doen als ik een boeking kwijt ben?

- Hoe breng ik kosten in rekening?

• Feniks gerelateerde zaken: klik hier

• Snelstart gerelateerde zaken: klik hier

• Export naar Twinfield/Exact: we hebben vanuit Feniks en onze Journaalposten module een export mogelijkheid waarbij u met 1 druk op de knop een export naar Twinfield kunt maken.