Om een Trigger aan een tijdgebonden servertaak toe te voegen keert u terug naar de tijdgebonden servertaken bij het witte boekje.

U selecteert de servertaak door hier 1x op te klikken zodat deze regel gekleurd wordt en kies 'Trigger toevoegen'.

Selecteer de juiste trigger en klik 'Gebruiken'. De trigger is nu aan de tijdgebonden servertaak gekoppeld.

Als u de automatische servertaak nu aanklikt in het takenoverzicht ziet u dat de trigger er nu onder hangt: