Let op: zorg er voordat je begint voor dat alle workflows die je wilt gaan importeren in 1 duidelijk genoemde map staan (bijvoorbeeld op je bureaublad). Assu® haalt namelijk alle workflows in je map na elkaar op!!!

Als je meerdere workflow definties in 1 keer binnen wilt halen in Assu® dan ga je als volgt te werk:

Stap 1: Ga in Assu® via tabblad "Onderhoud" naar "Workflows".

Stap 2: Er opent een nieuw tabblad genaamd "Workflow defintities".

Stap 3: Klik in hetlint op de knop "Meerdere workflow definties importeren":

Stap 4: Selecteer de map waar je workflows in staan die je wilt gaan importeren:

Stap 5: Assu® gaat nu alle workflows in je importmap 1 voor 1 ophalen. (je kunt GEEN workflows selecteren, ze worden allemaal opgehaald)

Stap 6: Per opgehaalde workflow opent er een schermpje waar je de gegevens van de betreffende workflow in kunt vullen:

Stap 7: Vul je gegevens goed in/aan en klik op volgende>

Let op: de beschrijving van je workflow defintie moet uniek zijn.

Onderstaand schem volgt als je workflow defintie binnengehaald in in Assu®:

Herhaal stap 6 en 7 tot al je workflow definties binnen zijn.

De workflow definties zijn nu zichtbaar in het overzicht met Workflows.