Als u ook uw Outlook e-mails in de Assu e-mail editor wilt tonen dan dient u dat eenmalig aan te vinken.

Assu herkent Outlook mails aan het feit dat dit .EML bestanden zijn.

Vink hiervoor in de gebruikersinstellingen "Open EML in Assu" aan:

Als u nu een Outlook e-mail insleept in het docarchief van de relatie of produktkaart dan zal deze e-mail netjes als .EML bestand opgeslagen worden.

De e-mail kan nu beantwoord worden door het te dubbelklikken en u kunt hem daarna in de Assu e-mail editor beantwoorden zonder dat hier Outlook aan te pas komt.

Deze optie is voor het "gewone" mailen via Assu. Deze optie is niet nodig als u gebruik maakt van de nieuwe optie "AssuMailbox".