Het is in Assu® mogelijk om een tijdgebonden servertaak trigger aan te maken.

Hiervoor klikt u op het witte boekje in de cockpit links bovenin uw scherm en vervolgens op ‘Tijdgebonden servertaak triggers’.

Triggers zijn zelf in te stellen tijdsmomenten waarop een actie automatisch uitgevoerd dient te worden.

Bijvoorbeeld:

- Dagelijks om 12.00

- Wekelijks op een bepaalde tijd

- Ieder uur

etcetera

Door op het driehoekje vóór een trigger te klikken vouwt hij open en ziet u wat eronder valt: