Door middel van de knop "Afspraak maken" kunt u een afspraak maken.

U kunt een item selecteren en daar een afspraaktopic aan hangen of in het afspraakscherm zelf een relatie/product aanwijzen waaraan de afspraak gekoppeld dient te worden.

In onderstaand voorbeeld laten we zien hoe een agendapunt aangemaakt wordt voor een relatie die al op de werklijst te zien is:

Stap 1: Ga naar de werklijst en selecteer de juiste relatie.

Stap 2: Klik bovenaan de werklijst op de knop "Afspraak maken". U ziet achter de afspraakticoon het werklijst item nummer en/of het relatienummer terug in het lint van de Werklijst

Stap 3: U komt nu in het scherm met daarin alle gegevens over het agendapunt waar u vervolgens de details invoert over het agendapunt en op "Opslaan" klikt.

Stap 4: Het agendapunt is nu terug te zien op de werklijst.