Welkom bij onze handleiding voor onze Appviseurs app.

De handige app waarmee je altijd onderweg je adviseur bij de hand hebt.

Met de Appviseurs app kun je onderweg bijvoorbeeld chatten met je adviseur, je assurantie producten bekijken of een schade melden.

In onderstaande hoofdstukken wordt uitgelegd wat je moet doen om met onze Appviseurs module aan de slag te kunnen en wat de mogelijkheden ervan zijn:

- Voorbereidingen in Assu® voordat je met Appviseurs aan de slag gaat

- Problemen bij jouw klanten

- Instellingen in Appviseurs

- Werking van Appviseurs

- Klantvragen en reacties geven in Assu®