Omdat er meerdere versies van ons pakket in omloop zijn kunnen bepaalde schermvoorbeelden afwijkend zijn met wat u in uw eigen scherm ziet. 

Daar waar dat het geval is hebben we het zoveel mogelijk aangegeven of meerdere versie voorbeelden gebruikt.

    

Mist u informatie of vindt u bepaalde informatie in deze handleiding onduidelijk? Wij horen dat graag als dat het geval is zodat wij het aan kunnen passen.

U kunt telefonisch doorgeven aan onze helpdesk of via de mail door op onderstaand plaatje te klikken:

                                                             Onze handleiding is erg groot omdat we iedere functionaliteit binnen Assu® behandelen. Om het zoeken wat te vergemakkelijken hebben we hier wat zoektips:


Zoeken via de index


In de index kun je alle belangrijke onderwerpen die in de handleiding besproken wordt op alfabetische volgorde terugvinden:


index handleiding

Zoeken via Contents


Via de "Contents" knop vind je alle onderwerpen die in de handleiding besproken worden. Ze zijn op onderwerp gerangschikt. All eboekjes kunnen open geslagen worden om zo de onderliggende hoofdstukken te bekijken:


contents handleiding


Zoeken via "Search" 

Onder de derde knop "Search" kun je zelf zoeken op een bepaalde zoekterm. Let op: dit geeft erg veel resultaten omdat alles meekomt uit de gehele handleiding!

handleiding zoeken

Zoeken via ctrl-F

Een wat meer verborgen zoekfunctie is zoeken door middel van zelf de toetsencombinatie ctrl-f te doen. Er komt dan rechts bovenin je scherm een zoekvenstertje tevoorschijn waarin je je zoektermen kwijt kunt. Links in je scherm zie je dan je resultaten oranje gemarkeerd terug. Deze optie geeft een overzicht van alle hoofdstuktitels waarin de zoekopdrachty verschijnt:

zoeken via ctrl-F

 

Mis je informatie? Meld dit dan via A.i. Servicedesk en we zullen het aanpassen/toevoegen in onze informatievoorziening.