Nadat u een abonnement historisch heeft gemaakt kunt u het op de volgende 2 manieren verwijderen:

- via de abonnement tegel van de relatie

- via het lint van het abonnementen overzicht

Een abonnement verwijderen via de abonnement tegel:

Open de relatiekaart van de relatie van wie u het abonnement wilt verwijderen en open de abonnement tegel.

Selecteer in de abonnementtegel het abonnement wat u wilt verwijderen en klik op het rode icoontje.

Het abonnement zal nu definitief verdwijnen uit het overzicht. Als u het historisch gemaakte abonnement niet ziet staan klik dan eerst op het wekkertje om de historische abonnementen op te halen.

Een abonnement verwijderen via het abonnementen overzicht:

Ga via 'Algemeen' naar 'Zoek abonnement' en haal het juiste nummer op:

Klik hierna op "abonnement verwijderen"  bovenin uw scherm.

Klik op 'Ja' om het abonnement definitief te verwijderen.