Het bovenste blok van tabblad "Algemeen" van uw algemene instellingen bevat een aantal opties die we hieronder uit zullen leggen:

Screenshot ter illustratie

Gelijk afdrukken:

Als u dit veld aanvinkt dan worden alle af te drukken documenten gelijk afgedrukt in plaats van dat er eerst een preview getoond wordt.

Exporteren xls ipv xlsx:

Hiermee laat u Excel documenten als .xls bestanden wegschrijven in plaats van als .xlsx bestanden

Rekening courant totaliseren:

Als u hier een vinkje zet worden alle bedragen op de RC getotaliseerd.

Bedrijfslogo voor cockpit:

Hier kunt u uw eigen logo importeren zodat deze zichtbaar wordt in de cockpit.

Maximale lijst weergave:

Het getal wat u hier neerzet bepaalt hoeveel items er op een lijst getoond worden. Zet u hier bijvoorbeeld 50 neer en u gaat naar uw polisoverzicht dan zullen er maximaal 50 polissen getoond worden in het overzicht. Dit werkt NIET bij relaties!!!

Aantal dagen log bestanden bewaren:

Hier kunt u het aantal dagen selecteren hoelang u de log bestanden bewaard wilt houden.

Voorvoegsel factuur- en schadenummer:

Als u hier een voorvoegsel neerzet zal dat gebuikt worden voor uw factuur- of schadeummer.

Standaard relatiesoort voor nieuwe relaties:

Als u een nieuwe relatie invoert komt er standaard het soort relatie te staan dat u hier selecteert. U heeft hier de volgende keuzes: Leverancier, Klant, Prospect, Lead of Maatschappij.

Aantal dagen mij. berichten overzicht bewaren:

Geef hier het aantal dagen aan hoelang u het maatschappij berichten overzicht wenst te bewaren.

Voorvoegsel bij factuur- en schadenr...:

Hier kunt u uw eigen voorvoegsel noteren wat voor het facturr- en schadenummer moet komen.

Maak kopie polis bij toevoegen....:

Hier kunt u aangeven of u een kopie van een polis wilt bewaren bij het toevoegen en verwijderen uit een pakket of bij een maatschappij wijziging.

Gebruik bij brieven en e-mails....:

Hier kunt u een vinkje zetten als u standaard de naam van het briefsjabloon wilt gebruiken bij het verzenden van brieven en handmatige e-mails.

Toon bij opslaan van een polis...:

Als u bij het afsluiten van een polis een schermpje wilt krijgen om de wijzigingsdatum in te voeren dient u dat hier aan te vinken.

U gebruikt dit als u bijvoorbeeld wilt dat de onderdelen van een pakketpolis mee gewijzigd worden bij het aanpassen van een wijzigingsreden/datum op de hoofdpolis.

Gebruik bij openen van websites...:

Als u de standaard browser wilt gebruiken bij het openen van websites dan dient u dit hier aan te vinken. Als u gebruik maakt van RISK dient u hier een vinkje te zetten!

Abonnement soorten portefeuille...:

Hier kunt u aangeven dat u de abonnementsoorten portefeuille onafhankelijk wilt maken.

ADN prolongatie starten via tijdgebonden..:

Als u de ADN prolongatie in een wchtrij wilt plaatsen via een tijdgebonden servertaak dan kunt u dat hier instellen.

Handmatige prolongatie starten via tijdgebonden...

Als u de gewone prolongatie in een wachtrij wilt plaatsen via een tijdgebonden servertaak dan kunt u dat hier instellen.

MSG bestanden automatisch omzetten naar EML bestanden:

Als u wilt dat e-mail bestanden van het type MSG automatisch omgezet worden naar EML bestanden in het documentenarchief dan dient u hier een vinkje te zetten.

Tijdstempel en gebruikersnaam...:

Hiermee bepaalt u of er tijdens het maken van een aanvullende tekst op een bestaande schade (op tabblad Omschrijving) automatisch een datum/tijd en gebruikersnaam boven de tekst komt te staan.