Net zoals in Outlook heeft u ook in Assu de mogelijkheid om een adresboek aan te leggen in uw e-mailprogramma.

U gaat hiervoor als volgt te werk:

Stap 1: Ga in de AssuMailbox naar het witte boekje en klik op "Adresboek"

Stap 2: Er opent nu een scherm waar u uw adressen toe kunt gaan voegen.

Onder tabblad "Organisatie" ziet u alle e-mailadressen binnen uw bedrijf.

Klik hier op "Adres toevoegen"

Stap 3: Vul in het volgende scherm de gegevens in van de contactpersoon waarmee u wilt gaan mailen en zet bij "account" het account neer waar u vandaan wilt gaan mailen (uw eigen account meestal). En klik op OK.

Het e-mailadres is nu toegevoegd aan uw lijst met contactpersonen (tabblad "Persoonlijk"):

Als u nu een e-mail op gaat stellen en u zet de achternaam van de zojuist aangemaakte persoon neer in het veld "Aan" dan ziet u dat dit e-mailadres getoond wordt in de lijst met adressen die tevoorschijn komt.

Bovenin dit scherm kunt u tevens bestaande e-mail adressen wijzigen en verwijderen en door middel van de knop "adressen synchroniseren" uw Assu e-mailadressen synchroniseren met uw Outloook e-mailadressen.