Het hoofdscherm van uw AssuMailbox bevat een aantal onderdelen die u waarschijnlijk ook van Outlook kent. Deze standaard functies komen hier dan ook niet ter sprake.

Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens het schrijven van een mail aangeven dat u een leesbevestiging wilt vragen.

Het lint bevat 2 knoppen die in een los hoofstuk besproken worden:

- handmatig koppelen

- koppeling verwijderen

- gekoppelde relatie of product openen ("Open koppeling").

In het linker gedeelte van de mailbox ziet u onder "mappen" de inbox/outbox etc. van de gekoppelde e-mailaccounts:

In het middelste gedeelte staan de binnengekomen e-mails. Als u de muiscursor boven het envelopje voor de e-mail zet dan ziet u aan welke relatie de e-mail gekoppeld is.

Rechts ziet u de e-mail open staan.

Wilt u de e-mail daar niet open zien staan dan dient u het leesvenster uit te zetten.

Dit doet u via het tabblad "Beeld" en dan "Leesvenster" - "Uit"