Als u een e-mail vanuit de AssuMailbox op wilt slaan op uw pc als .EML bestand dan dient u dit als volgt te doen:

Stap 1: Open de betreffende e-mail in de AssuMailbox

Stap 2: Klik links bovenaan de pagina op het witte icoontje en er opent een nieuw schermpje:

Stap 3: Klik hier op het icoontje .EML bestand

Stap 4: Er opent een windows verkenner scherm waarin u de lokatie bepaalt om het bestand op te slaan. Kies een logische lokatie die u later zelf eenvoudig weer terug kunt vinden. Sla vervolgens het bestand op