Als u met Snelstart werkt en u wilt in januari van het nieuwe boekjaar de RC maatschappij gaan controleren dan dient u er eerst voor te zorgen dat de beginbalans voor het nieuwe boekjaar gemaakt is in Snelstart. (en dus het oude boekjaar afgesloten is).

Hoe u dat doet leggen we hier uit.

Volg in Snelstart de volgende stappen:

Stap 1: Zorg ervoor dat u het juiste boekjaar open heeft staan in Snelstart

Stap 2: Klik daarna op de knop "Boekjaar afsluiten"

Stap 3: Selecteer dan de optie "Alle balansrekeningen"

Stap 4: Klik tenslotte op de knop "Openingsbalans 20xx herberekenen" (hierbij vult u bij 20xx uiteraard het juiste jaar in. Dus 2021 voor 2021)