Als u uw algemene instellingen voor uw documentenarchief in wilt richten dan dient u dit als volgt te doen:

Stap 1: Ga via het witte boekje naar "Instellingen"

Stap 2: Ga naar tabblad "Algemeen" en geef hier in het gemarkeerde gedeelte aan waar uw centrale map zich bevindt.

U kunt hier aangeven of u het documentenarchief volledig wilt laten tonen in de tegel van het product. Als u hier een vinkje zet en u gaat bijvoorbeeld naar een dossier van een relatie die documenten heeft die betrekking hebben op een polis dan zult u zien dat deze documenten zowel in het docarchief van de relatie als in het docarchief van de polis te zien zijn.

Tevens kunt u hier aangeven vanaf welk jaar u het docarchief wilt laten zien.

Met de laatste optie kunt u een centrale map aangeven op uw pc of netwerk waar u de informatie van het docacrhief op wilt laten slaan.