Als u in de documentenmanager een andere map wilt selecteren waar documenten in staan buiten de centrale en eigen map om dan kunt u op de volgende manier een eigen map instellen:

Stap 1: Ga via het witte boekje naar "Documenten" om naar de documentenmanager te gaan.

Stap 2: Klik op "Kies een map"

Stap 3: Blader door naar de juiste lokatie van de map die u wilt gaan gebruiken:

Selecteer de juiste map en klik op "OK"

U kunt in dit scherm ook een nieuwe map aanmaken door op "Nieuwe map maken" te klikken.

Stap 4: Uw map met inhoud zal nu in het linker gedeelte van het scherm getoond worden in plaats van de centrale map of uw eigen map.

Deze willekeurige map wordt niet opgeslagen of vastgehouden!