Een laatste functie is "Dossierscherm maximaliseren". Als u hier een vinkje zet zal het scherm van het dossier wat opent als u bijvoorbeeld een relatie opent maximaal getoond worden in uw scherm.

- Zet u bij deze optie GEEN vinkje: het dossier wordt niet maximaal getoond, dus u ziet het onderliggende scherm nog open staan.

- Zet u bij deze optie het vinkje AAN: het dossier wordt  maximaal getoond, dus u ziet het onderliggende scherm niet open staan.

Een voorbeeld ter illustratie: