Als u een bestaande Workflow module wilt bewerken dan dient u deze eerst te selecteren in het overzicht van Workflow modules en daarna op "Workflow module bewerken" te klikken.

U komt dan in de "Module designer" terecht waar u de Workflow module aan kunt passen:

Als u in dit scherm wijzigen aan heeft gebracht zult u zien dat het versienummer opgehoogd wordt in het Workflow modules overzicht.

Een Workflow module die zo aangepast wordt zal daarmee automatisch ook aangepast worden in alle Workflows waarin hij als "puzzelstukje" aanwezig is.