Als u een door ons of iemand anders aangemaakte Workflow module wilt importeren dan kunt u dat als volgt doen:

Stap 1: Sla het ontvangen .XML bestand op op een lokatie die u gemakkelijk terug kunt vinden.

Stap 2: Ga naar het overzicht van Workflow modules en klik op "Workflow modules importeren"

Stap 3: U komt nu in een wizard terecht waarmee u het bestand op kunt gaan halen. Klik op "Volgende>" in het eerste scherm.

Stap 4: Klik op het vergrootglas achter de gele regel en blader door naar de lokatie wara u het ontvangen bestand opgeslagen heeft. Klik het bestand aan en vervolgens op "Openen"

Stap 5: Klik op "Volgende>" om verder te gaan.

Stap 6: Voer in het volgende scherm de naam in van de module (deze naam moet uniek zijn) en klik op "Volgende>"

Stap 7: De wizard is nu afgewerkt. Klik op "Voltooien" om terug te gaan naar het overzicht.