Als u bij ons een selectie aangevraagd heeft kunt u die in een aantal stappen importeren in uw systeem.

De aangevraagde selectie krijgt u als een .SQL bestand binnen per mail of u ontvangt deze via de Servicedesk.

Downloaden doet u rechts bovenaan uw scherm door op de knop met de wolk en het pijltje te klikken:

Het bestand wordt dan standaard bij uw download lokaties gedownload.

Zorg er eerst voor dat u de selectie op een duidelijk herkenbare plek op uw pc opgeslagen heeft staan als u het niet op de standaard download lokatie wilt hebben!

Klik niet op het bestand tijdens het downloaden want dan wordt het automatisch geopend!

Stap 1: Ga in Assu naar het witte boekje links bovenin uw scherm en kies 'Selecties'

Stap 2: U komt nu in uw selectiescherm waar u kiest voor 'A.i. selectie inlezen'

Stap 3: Blader vervolgens door naar de map waar het bestand in staat, klik het aan en kies daarna voor 'Openen'

Stap 4: Selecteer het bestand en hernoem het

Stap 5: Klik op uitvoeren en het resultaat zal zichtbaar zijn in uw systeem. (u kunt het nu gebruiken voor bijvoorbeeld een mailing als het om een adressenbestand gaat).

Stap 6: sla het bestand op zodat u het later nog een keer kunt gebruiken.

Al deze stappen achter elkaar zien er als volgt uit in actie: