Een eigen selectie is als volgt in te lezen in Assu® (dit betreft bijvoorbeeld een .json bestand uit onze Assu®Store)STAPPEN OM TE DOWNLOADEN:
Stap 1: De aangevraagde selectie krijgt u als een .ZIP bestand binnen per mail of onze site binnen.


Stap 2: Klik op de bijlage en sla deze op.


Stap 3: Pak het .ZIP bestand uit.


Stap 4: Er staat nu een .JSON bestand voor u klaar.


STAPPEN IN ASSU® OM DE DOWNLOAD IN TE LEZEN:


Als het bestand opgeslagen is dan dient u het daarna in Assu® te gaan inlezen. U dient de volgende stappen te volgen:Stap 1: Ga in Assu® naar het witte boekje links bovenin uw scherm en kies 'Selecties'Stap 2: U komt nu in uw selectiescherm waar u kiest voor 'A.i. selectie inlezen'Stap 3: Blader vervolgens door naar de map waar het bestand in staat, klik het aan en kies daarna voor 'Openen'Stap 4: De selectie wordt geopend in Assu®. U kunt nu eventueel de criteria en velden bewerken. Stap 5: Klik op uitvoeren en het resultaat zal zichtbaar zijn in uw systeem. (u kunt het nu gebruiken voor bijvoorbeeld een mailing als het om een adressenbestand gaat).Stap 6: sla het bestand op zodat u het later nog een keer kunt gebruiken.

Help, mijn selectie werkt niet goed!

Het kan zijn dat een selectie niet goed werkt of een verkeerde uitkomst geeft. We proberen zoveel mogelijk om te inventariseren wat er fout kan gaan en wat daarvoor de oplossing kan zijn. Klik hier om te kijken wat voor u de oplossing zou kunnen zijn. Staat er voor u geen juiste oplossing tussen? Meld dit dan aan ons zodat wij ons overzicht completer kunnen maken.