Maatschappijen zijn aparte personen binnen Assu®.

Dit betekent dat zij een eigen soort kaart hebben; de maatschappijkaart.

Overal waar u een maatschappij kunt selecteren in Assu® kunt u met de knop de betreffende maatschappijkaart openen.

Voor een overzicht van alle maatschappijen in Assu® gaat u in de cockpit naar het tabblad 'Stamtabellen'.

Daar klikt u op 'Assurantiën' en vervolgens klikt u op 'Maatschappijen'.

Het is ook mogelijk om maatschappijen te zoeken via de cockpit van Assu® -> tabblad "Algemeen" en vervolgens "Zoek maatschappij":

Onder "Zoeken"' kunt u de naam van de maatschappij invullen die u zoekt en door daarna op "Zoeken" te klikken wordt hij in uw scherm getoond.

In dit eerste overzicht van de maatschappij ziet u naast de naw gegevens ook hoeveel bancaire producten en polissen er zijn voor de maatschappij.

U kunt rechts in het overzicht van de maatschappijen een filter aanbrengen om ook historische maatschappijen te kunnen zien.