In dit hoofdstuk leggen we uit hoe u een resetgebruiker aan kunt leggen. Dit is een gebruiker die andere mensen mag resetten maar zelf verder geen andere rechten heeft.

U kunt deze resetgebruiker als volgt aanleggen:

Stap 1: Ga naar "Beheer-Gebruikers"

Stap 2: Klik op "Nieuwe gebruiker aanmaken"

Stap 3: Vul de gegevens in de van deze resetgebruiker en zet een vinkje bij "is reset gebruiker"

Stap 4: Vul tenslotte onderaan dit scherm de portefeuille in en sla op. Bij het gebruik van de multiportefeuille module kan de resertegebruiker onafhankelijk van de portefeuille mensen resetten.

Screenshot versies vanaf versie 1.2628