Door middel van de knop  'Termijn storneren' kunt u de termijn storneren als uw relatie de termijn gestorneerd heeft. Let op; dit moet altijd handmatig gebeuren zowel bij automatische incasso en eigen incasso.

indien u met Feniks werkt dient u de termijn open te zetten in het bankafschrift!

Stap 1: Selecteer in de RC positie de termijn die u op gestorneerd wilt zetten en klik op de knop 'Termijn storneren'.

Stap 2: Klik op 'Ja'

Er komt vervolgens een groen vinkje in de kolom 'Storno' te staan.