Het is mogelijk om een uitkering te maken op een RC positie.

Ga hiervoor als volgt te werk:

Stap 1: Open de juiste RC positie. In het lint vindt u een knop "Uitkering maken" . Klik hierop:

Stap 2: Er opent een venstertje waarop u het bedrag en de datum van de uitkering kwijt kunt. Sla op als u de gegevens ingevuld heeft.

In dit voorbeeld betalen we 100 Euro terug aan de klant:

fictieve relatie ter illustratie

Stap 3: De termijn is bovenaan het overzicht terug te zien. Sla dit scherm op:

fictieve relatie ter illustratie

Stap 4: Als u nu via de relatiekaart naar het factuuroverzicht gaat zult u zien dat er bij dit voorbeeld een creditnota aangemaakt is:

Stap 5: Open deze factuur om hem te bekijken. U zult zien dat er bij het factuurtype "Boeking RC" staat. Hieraan kunt u zien dat dit een uitkering is die op een RC gemaakt is:

fictieve relatie ter illustratie