Een onafgedrukte factuur kunt u als volgt markeren als "afgedrukt":

Stap 1: ga op tabblad 'Financieel/ADN' naar het factuuroverzicht

Stap 2: Selecteer de juiste factuur door er een kruisje voor te zetten en klik op 'Facturen markeren als afgedrukt'

Stap 3: Klik op 'Ja en de factuur zal op 'afgedrukt' komen te staan.

Op dezelfde manier kunt u een factuur die op "afgedrukt" staat op "onafgedrukt" zetten.

Selecteer een afgedrukte factuur in het overzicht en klik op de knop "Markeren als niet afgedrukt":

Als u een factuur markeert als 'onafgedrukt' krijgt u de vraag of u het zeker weet omdat de factuur zo uit het docarchief van de relatie verwijderd wordt!

Als laatste schermpje krijgt u een veld waar u een reden in kunt voeren.

Ook tijdens het aanmaken van een algemene factuur ziet u de knop "Markeren als afgedrukt" bovenin het lint van uw scherm terugkomen: