Let op: u kunt alleen facturen op betaald zetten als u GEEN gekoppelde boekhouding hebt!

Als u facturen op betaald wilt zetten dan dient u de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Ga naar tabblad 'Financieel/ADN' en kies daarna 'Factuuroverzicht'

Stap 2: Selecteer de juiste factuur door er een kruisje voor te zetten en klik op 'geselecteerde facturen betalen'

Stap 3: Klik op 'Ja' bij de melding of u het zeker weet.

Stap 4: Selecteer vervolgens de betaaldatum en klik op 'OK'.

Stap 5: als u nu het filter op 'Betaald' zet zult u zien dat de factuur nu op betaald staat