Om uw grootboekschema’s in te zien klikt u in het tabblad ‘inrichting’ op de knop "Grootboekrekeningen".

Om een grootboekschema toe te voegen klikt u op "Toevoegen".

U geeft uw grootboek een nummer en omschrijvingen en een verdichting.

Tevens kunt u hier een standaard BTW code meegeven.

Bijvoorbeeld:

Met behulp van de knoppen "Wijzigen" en 'Verwijderen" kunt u grootboekrekeningen wijzigen of verwijderen.

In overleg met uw accountant kunt u een grootboek schema maken.

Vaak wordt het grootboekschema uit het voorgaande boekhoudprogramma overgenomen.