Als een gebruiker uit dienst gaat kunt u met 1 druk op de knop zijn of haar agendapunten overzetten. U doet dit als volgt:

Stap 1: Ga in het lint naar tabblad 'Beheer' en vervolgens naar 'Gebruikers'

Stap 2: Selecteer de gebruiker en kies daarna 'Taken/agendapunten overzetten'

Stap 3: Selecteer de gebruiker naar wie u de taken en agendapunten over wilt zetten en klik 'Ok'

ALLE taken en agendapunten (openstaand en afgewerkt) worden nu omgezet naar de andere gebruiker. Wilt u ALLEEN actieve taken overzetten, neem hiervoor dan contact met ons op.