Vanaf Upgrade versie 1.2626.3.1 logt u niet langer in via uw gebruikersnaam en wachtwoord in Assu®, maar logt u in via een beveiligde omgeving via een browser (de Identity server).

Let op: dit werkt niet via Internet Explorer, maar is een Assu® functionaliteit!

Het inloggen in Assu® ziet er dan als volgt uit:

Stap 1: Start Assu® op via het icoontje op uw desktop

Stap 2: Indien u gebruik maakt van de multiportefeuille module selecteert u de juiste portefeuille en klikt u op "Aanmelden". gebruikt u deze module niet, ga dan verder met Stap 3.

Stap 3: Het inloggen via de Identity server: hiervoor krijgt u onderstaand scherm te zien:

Dit scherm opent in en browser. Hierdoor blijft u ingelogd ook al sluit u Assu® af. Als u na het afsluiten van Assu® weer opnieuw in Assu® gaat zult u niet nogmaals uw inloggegegevens in hoeven te voeren.

Wilt u tijdens het typen uw wachtwoord kunnen zien? Klik dan op het oogje:

Uw gebruikersnaam is dan uw e-mailadres met een veilig wachtwoord. Lees hier alles over in dit artikel>>>

Als u uw e-mailadres en veilige wachtwoord ingevoerd heeft klikt u op "Aanmelden" en u kunt starten met werken in Assu®.