In het witte boekje onder de knop "ADN" kunt u uw postbus gegevens invullen.

Dit scherm bevat 2 tabbladen. Onder het eerste tabblad geeft u uw I09 Postbus ID en wachtwoord op:

Het tweede tabblad bevat een aantal verwerkings instellingen.

- u kunt hier aanvinken dat een voertuig object niet mee geprolongeerd moet worden

- u kunt hier aanvinken dat de productomschrijving niet meegenomen moet worden uit het bericht

- bij de optie "vinkje in behandeling op polis uitzetten" kunt u een vinkje zetten dat het vinkje "in behandeling" op de poliskaart altijd uitgezet wordt, ook als het bericht geen polis bevat.

- tenslotte kunt u hier een standaard service bureau uitkiezen