In het witte boekje onder "Voip" kunt u uw API/TAPI instellingen inregelen. Zie hiervoor het hoofdstuk "VoiP koppeling".

Als u "Gebruik TAPI" aanvinkt dan krijgt u de keuze of u wilt bellen volgens het "tel" protocol (VOIP) of via TAPI. Deze opties zijn bedoeld voor de ondersteunende softare/hardware.

Als u gebruik maakt van een Direct Access koppeling en u wilt dt er gelijk een notitecherm getoond wrdt bij het inbellen door de klant, zet dan een vinkje bij "Maak notitie bij opnemen".

Screenshot 1.2627