Let op; de iDEAL koppeling staat nog in testfase!

Voor de volgende activiteit dient u een abonnement af te sluiten bij CM:

U dient hiervoor twee acties uit te voeren:

1: uzelf aanmelden bij CM

2: de CM koppeling invullen in Assu®

1: Uzelf aanmelden bij CM

Om gebruik te maken van iDEAL dient u zichzelf aan te melden bij CM. U dient bij het het juiste abonnement af te sluiten dat bij uw situatie past.

Voor vragen over de verschilende CM abonnementen en bijbehorende kosten kunt u bellen met CM: 076-5727000

U kunt dit doen via de link onder onderstaande afbeelding:

2: De CM koppeling te vullen in Assu®

Ga hiervoor via het witte boekje naar "Instellingen" - "Externe instellingen"

Klik in het volgende scherm op tabblad "CM" en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord (hieronder ziet u waar u deze vandaan dient te halen) in en sla op:

Aanvullende informatie:

kosten per transactie:

De kosten van een iDEAL betaling via CM zijn € 0,29 ex BTW cent per transactie (€ 0,35 inc BTW).

Geldigheid link:

De link van iDEAL (de QR code) is in principe onbeperkt geldig. U kunt zelf aangeven hoe lang hij geldig mag zijn.