Via diverse kanalen komen er berichten binnen in Assu. Dit gebeurt hoofdzakelijk via een tijdgebonden servertaak.

Deze tijdgebonden servertaak draait echter altijd op de achtergrond dus de gebruiker heeft helemaal geen weet van eventuele fouten die daarbij optreden waardoor je kunt denken dat er geen berichten zijn en er dus geen actie op ondernomen hoeft te worden.

Om dit soort problemen te ondervangen is er een overzicht waarin je kunt zien dat er berichten ontvangen zijn en als er daar fouten in zitten wat die fouten dan precies zijn.

Er is hier een nieuwe knop voor gemaakt die je terug kunt vinden onder tabblad "Onderhoud" en hij heet "Maatschappij berichten overzicht":

Bovenaan dient u een van...tot datum in te voeren en op "Zoek" te klikken.

De "Van" datum kan maximaal een week terug gezet worden. Langer worden de log bestanden niet bewaard!

U krijgt daarna een overzicht van alle berichten te zien die binnen gekomen zijn in die periode:

Deze lijst dient u te gebruiken voor uw communicatie aan ons. Als u hier foutmeldingen in heeft staan dan kunt u deze via A.i. Servicedesk als ticket aan ons doorgeven zodat wij weten waar het probleem zit.

Hier staan ook Atricom berichten tussen. Als er iets misgaat met het verwerken van aangeleverde ADN berichten zult u dat terug kunnen vinden in dit scherm.

Is dat het geval? Neem dan contact op met de betreffende maatschappij!