Het maken van een handmatige boeking direct in de RC van de maatschappij doet u als volgt:

Stap 1: Ga vanuit de cockpit naar 'Financieel/ADN' en kies hier voor Rekening Courant maatschappij

Stap 2: Selecteer in het volgende scherm de juiste maand en klik op de blauwe pijltjes .

Stap 3: Hierna kiest u bij 'Maatschappij(en) de maatschappij en vervolgens op "Zoeken".

U krijgt nu alle boekingen over de opgegeven maand te zien voor de maatschappij.

Stap 4: Kies hier voor 'Handmatige polis boeking toevoegen' waarna er een nieuw scherm opent:

willekeurig voorbeeld versie 1.2621.3.21

Stap 5: Vul in dit scherm uw boeking(en) in en klik op 'Opslaan'.

Het volgende scherm wordt getoond:

De losse boeking is nu bovenin uw scherm terug te vinden.

Wanneer je overige kosten op een boeking invult komen deze nu in de kolom "overige kosten" terecht. Als er iets op "incassovergoeding" geboekt wordt kunt u dat terug zien in de kolom "incassovergoeding";