We hebben vanaf begin 2021 er een eigen mailbox in Assu beschikbaar waardoor u niet langer gebruik hoeft te maken van Outlook.

U mag natuurlijk altijd gebruik blijven maken van Outlook. Outlook en de AssuMailbox kunnen ook naast elkaar draaien want er wordt op en neer gesynchroniseerd.

Ook kunt u als u onze Assumailbox gebruikt nog steeds gewoon mailtjes vanuit Outlook naar bijvoorbeeld het docarchief van uw relaties slepen.

De AssuMailbox staat niet standaard aan maar dient u aan te laten zetten.

Neem contact op met onze helpdesk voor meer informatie:

Als de AssuMailbox aan staat zal hij te vinden zijn in het lint in de cockpit:

Op het moment dat u de Assumailbox ingericht en geactiveerd heeft zal al uw mailcommunicatie automatisch vanuit de AssuMailbox verzonden worden!

Hoe deze mailbox werkt wordt uitgelegd in de volgende hoofdstukken:

- de eerste keer in de mailbox (wizard)

- mailbox automatisch starten bij opstarten Assu

- Outlook mails openen in de Assu editor

- bijlages openen met Assu editor

- accounts beheren

- globale instellingen

- handtekeningen

- adresboek samenstellen

- Out of office melding instellen

- uitgestelde e-mail

- het hoofdscherm van de mailbox

- handmatig koppelen van een e-mail

- koppeling verwijderen

- opnieuw koppelen

- archiveren

- gekoppelde relatie of product openen

- e-mail slepen naar docarchief

- categorie aan een e-mail toekennen

- mailbox UIT zetten

Als u e-mail instellingen wijzigt dan dient u altijd Assu even opnieuw op te starten om de wijzigingen door te laten voeren!