In onderstaande instructie kunt u zien hoe de Nationale Nederlanden omnummering werkt

Stap 4: Klikt op "Volgende>" om naar de volgende stap te gaan.

Stap 5: De maatschappij staat al voorgeselecteerd voor u. Controleer of hier Nationale Nederlanden B.V. staat en klik op "Volgende>" om maar de volgende stap te gaan.

Stap 6: In deze stap dient u het .CSV bestand te selecteren welke u van de maatschappij heeft ontvangen. Dit bestand kunt u selecteren door op de drie puntjes te klikken achter selecteer bestand.

De Windows verkenner zal openen en u kunt het bestand invoegen.

Nadat u het bestand heeft geselecteerd kunt u via de knop "Volgende>" naar de laatste stap: het starten van de omnummering.

Zodra deze wordt gestart gaat er een percentagebalk lopen en op het moment dat het proces op 100% staat licht de knop "Volgende>" op.

Klik hier op en de omnummering kan worden voltooid en afgerond.