Indien u nog geen Delta Lloyd Schade Services B.V of Nationale Nederlanden Schade Services B.V. (POR code D022) heeft dan dient u deze eerst aan te maken.

Volg de instructies die u hier kunt vinden.

Heeft u de maatschappijen wel in uw systeem staan dan kunt u verder met stap 4.

Stap 4: Klikt op "Next>" om naar de volgende stap te gaan.

Stap 5: De maatschappij staat al voorgeselecteerd voor u. Controleer of hier Delta Lloyd Schade Services B.V. (Nationale Nederlanden B.V.) staat en klik op "Next>" om maar de volgende stap te gaan.

Stap 6: In deze stap dient u het .CSV bestand te selecteren welke u van de maatschappij heeft ontvangen. Dit bestand kunt u selecteren door op de drie puntjes te klikken achter selecteer bestand.

De Windows verkenner zal openen en u kunt het bestand invoegen.

Nadat u het bestand heeft geselecteerd kunt u via de knop "Next>" naar de laatste stap: het starten van de omnummering.

Zodra deze wordt gestart gaat er een percentagebalk lopen en op het moment dat het proces op 100% staat licht de knop "Next>" op.

Klik hier op en de omnummering kan worden voltooid en afgerond.