Als u een nieuwe tijdgebonden servertaak aan wilt maken dan dient u als volgt te werk te gaan:

Stap 1: Ga via het witte boekje links bovenaan uw scherm in de cockpit naar "Tijdgebonden Servertaken" gevolgd door "Tijdgebonden servertaken".

Stap 2: U komt nu in het overzicht met reeds bestaande tijdgebonden servertaken. Klik hier op "Taak toevoegen"

Het volgende scherm zal openen:

Stap 3: Hier geeft u de taak een Naam en een Omschrijving en vervolgens klikt u op Design.

Stap 4: U sleept de door u gewenste handeling in de Flowchart.

Stap 5: Vervolgens trekt u een lijn van start naar de handeling.

Als u in dit geval op het blokje  klikt verschijnt rechts het volgende scherm:

Let op; het volgende is belangrijk.

Namen van sjablonen e.d. dienen ingevoerd te worden tussen dubbele aanhalingstekens.

Cijfers vult u in zonder aanhalingstekens.

Stap 6: Om de taak op te slaan klikt u rechts op het kruisje.

Stap 7: Assu® zal vervolgens vragen of deze taak opgeslagen dient te worden.

Stap 8: U komt vervolgens weer terug in de Tijdgebonden servertaak specificatie en hier klikt u op 'Opslaan'.

Uw Tijdgebonden servertaak  is gemaakt.

De volgende tijdgebonden servertaken kunnen oa gemaakt worden:

-       ADN Berichten ophalen

-       AiDBS Berichten ophalen (Nedasco documenten)

-       Backup Full (let op; deze houdt rekening met de algemene instellingen)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-            FeniksSynchronisatie

o  Deze workflow start de synchronisatie met de administratie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Stuur Afspraak bevestiging e-mails

-       Stuur tijdgebonden polis notificaties

o  Deze tijdgebonden servertaak stuurt 1  x per jaar een mail naar alle relaties.

o    Let op; deze tijdgebonden servertaak is portefeuille afhankelijk!

o    De mail wordt opgeslagen in het documentenarchief bij de klant

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Zet polissen op historisch

o    Deze tijdgebonden servertaak zet alle polissen historisch waar de vervaldata is verlopen en

het vinkje automatisch verlengen uit staat.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Scenario Advies Aanvragen Ophalen (voor DIAS ADVIES aanvragen)

-       Stuur e-mail naar jarigen

-       Stuur sms naar afspraken

-       Stuur sms naar jarigen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-    Stuuremailopbasisvanselectie

o    Deze tijdgebonden servertaak stuurt een e-mail op basis van een gemaakte selectie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-    Stuursmsopbasisvanselectie

o    Deze tijdgebonden servertaak stuurt een sms op basis van een gemaakte selectie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Controleren op update

o    Indien u niet automatisch update krijgt u een melding wanneer er een nieuwe

update klaar staat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Haal Aplaza Berichten op

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Bereken hiaatprofiel van alle dossiers

o    Let op; hiervoor dient u de module ‘commercieel’ af te nemen

o    Wij raden u aan om de Trigger voor deze tijdgebonden servertaak op vrijdagavond te zetten zodat

het pakket het hele weekeind kan berekenen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Inboedel Opstal Waardemeter verloopt

o    Deze tijdgebonden servertaak werkt met een maandinterval. U geeft hier aan hoeveel maanden

van te voren er een taak moet worden aangemaakt voor de adviseur.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Leven verzuim AOV Expireert

o    Deze tijdgebonden servertaak werkt met een maandinterval. U geeft hier aan hoeveel maanden

van te voren er een taak moet worden aangemaakt voor de adviseur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Persoon bereikt pensioen leeftijd

o    Deze tijdgebonden servertaak werkt met een maandinterval. U geeft hier aan hoeveel maanden

van te voren er een taak moet worden aangemaakt voor de adviseur.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Persoon wordt 18 jaar

o    Deze tijdgebonden servertaak werkt met een maandinterval. U geeft hier aan hoeveel maanden

van te voren er een taak moet worden aangemaakt voor de adviseur.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Stuur SMS naar jarige in portefeuille

o    Deze functie gebruikt u als dit portefeuille afhankelijk moet worden.

o    Indien u gebruik wil maken van deze tijdgebonden servertaak kunt u contact op nemen met onze

Helpdeks.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-       Get Update

o    Automatische update

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-    VoorspelManagementGegevens

o    Deze tijdgebonden servertaak vult de 'klant sinds' datum in aan de hand van het eerste product

wat de klant heeft afgenomen.

o    Deze tijdgebonden servertaak voorspelt de provisie in het management.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------