Om alle polissen die onder een maatschappij staan in één keer over te hevelen naar een andere maatschappij dient u als volgt te werk te gaan:

Stap 1: Ga naar "Stamtabellen - Assurantiën' en kies voor "Maatschappijen":

Stap 2: Selecteer de juiste maatschappij. Zorg ervoor dat u op de polis klikt met uw linker muisknop zodat de regel grijs wordt.

Stap 3: Klik op "polissen overhevelen" . U kunt daarna een doelmaatschappij opgeven waarnaar de polissen worden overgeheveld.

Stap 4: Klik op 'Opslaan' en de polissen zullen overgeheveld worden.

Maak de keuze of u ook en servicebureau aangepast wilt laten worden.

Bij de doel maatschappij ziet u ook het relatienummer van de maatschappij terug:

Na deze melding zijn ze overgeheveld. U kunt later altijd nog op de polis zelf controleren of het goed gelukt is.

Van de polis die is overgeheveld zal er achter de schermen een kopie achterblijven in de database. De boekingen blijven op de polis staan zodat de Rc van de maatschappij blijft kloppen.