De diensten in dit hoofdstuk zijn prepaid diensten. Deze worden verzorgd door een derde partij via A.i. Automatisering.

Bij problemen kunt u dan ook gewoon contact opnemen met onze eigen helpdesk.

Wel brengen deze partijen de kosten van de dienst in rekening bij A.i. Automatisering en zullen wij deze via een prepaid constructie aan onze klanten doorberekenen.

Voor het gebruik van deze diensten zijn geen extra instellingen nodig naast het aanschaffen van prepaid tegoed.

Dit tegoed kunt u aanschaffen door op de knop "Opwaarderen" te klikken. Er opent da vanzelf een e-mail editor waarin u aan kunt geven hoeveel prepaid tegoed u wilt opwaarderen.

Wij zullen dan z.s.m. uw tegoed opwaarderen en u hiervan op de hoogte brengen.

U kunt vervolgens uw tegoed controleren door in de cockpit het menu te openen door op het witte boekje te klikken en op "Prepaid Overzicht" te klikken.

U komt dan in onderstaand scherm terecht.

In het veld "Saldo" zal uw huidige tegoed staan en in het overzicht eronder staat welke gebruiker wanneer tegoed heeft gebruikt met welke dienst.

Er zit geen limiet op.

Wij hebben momenteel de volgende prepaid diensten ter beschikking in Assu®:

- Adresverrijking (deze dienst is inmiddels gratis!)

- Kentekenverrijking

- SMSsen

- Digital Signing