U kunt in de documentenmanager scannen, maar u kunt ook op een andere plek uw scans opslaan en deze dan ophalen in de documentenmanager.

Volg hiervoor de onderstaande stappen:

Stap 1: Bepaal bij de algemene instellingen onder het wotte boekje wat uw centrale map is. Lees hier meer informatie.

Stap 2: Scan uw documenten in op deze lokatie. (met eigen scansoftware)

Stap 3: Open de documentenmanager en klik op "toon eigen map". U ziet nu uw scans staan en u kunt ze gaan verdelen: