In diverse schermen ziet u deze knop terugkomen:

Hij kan 'layout configuratie' heten of 'layouts laden en opslaan' heten maar de werking is hetzelfde.

Door middel van deze knop kunt u uw favoriete schermweergave bepalen en vastleggen.

In onderstaand voorbeeld wordt het herinneringen scherm vastgelegd qua layout. (gesorteerd op naam)

Stap 1: sorteer de kolommen zoals u ze graag wilt zien (in dit geval op achternaam van de relatie)

Stap 2: Klik op de knop 'layouts laden en opslaan'

U komt nu in het scherm waar u uw eigen layouts kunt opmaken en ophalen.

Stap 3: omdat dit de eerste layout is die ingesteld wordt kiest u voor 'huidige layout opslaan als' en verzint u een naam voor uw layout.

Stap 4: klik 2 keer op "OK"

Uw aangemaakte layout is nu opgeslagen en is een eerstvolgende keer op te halen door hem aan te klikken en op 'geselecteerde layout laden' te klikken.