Als u facturen naar Snelstart wilt synchroniseren dan dient u onderstaande stappen uit te voeren:

Stap 1: Ga via tabblad "Financieel/ADN" naar "Factuuroverzicht"

De knop is ook te vinden direct onder "Financieel/ADN":

Stap 2: Klik "Snelstart synchronisatie". Let op: dit kan enige tijd duren!

Stap 3: Als de synchronisatie klaar is zal Snelstart in beeld komen

Facturen die nog geboekt moeten worden worden in Snelstart getoond.

Prolongaties van maatschappij incasso's worden op memoriaal getoond evenals mutatieboekingen.

Facturen staan los in het verkoop dagboek.

Alleen Assu facturen worden gesynchroniseerd. Dus facturen die beginnen met "jaartal"N (bijvoorbeeld: 20N000001=> eerste factuur van 2020).