Voordat u met het aanmaken van SEPA bestanden gaat beginnen is het aan te raden een standaard lokatie op te geven waar uw bestanden geplaatst gaan worden.

U dient hiervoor als volgt te werk te gaan:

Stap 1: Ga via het witte boekje naar "Koppelingen - Boekhoudinstellingen":

Stap 2: Blader  onderaan tabblad "Algemeen" naar de lokatie waar u uw SEPA bestanden neer wilt laten zetten.

Stap 3:Klik op "Opslaan". Deze lokatie zal nu standaard gekozen worden tijdens het aanmaken van uw SEPA bestanden.