Het tabblad Gemachtigde bevat de gegevens van een eventuele gemachtigd persoon van dit bancair product en omvat de volgende velden:

Naam:

In dit veld vult u de naam van de gemachtigde in.

Adres:

Hier vult u de straatnaam, het huisnummer en de huisnummertoevoeging in van de gemachtigde in.

Wanneer  u op klikt opent het scherm voor adresverrijking

Wanneer u op klikt kunt u een adres van een aan de eerste rekeninghouder gekoppelde relatie kiezen. Assu® zal dan het adres-, postcode- en plaats-veld voor u invullen aan de hand van het gekozen adres.

Postcode:

In dit veld vult u de postcode van de gemachtigde in.

Plaats:

Hier vult u de woonplaats van de gemachtigde in.

BSN:

In dit veld vult u het BSN van de gemachtigde in.