Wanneer er polissen verbonden zijn aan deze hypotheek voegt u deze toe op dit tabblad.

Koppel een bestaande polis binnen dit dossier aan deze hypotheek.

Wanneer u hierop klikt krijgt u een scherm te zien met daarop een lijst met alle polissen uit het dossier waarin de hypotheek valt. U kiest hier de polis die u aan de hypotheek wilt koppelen en klikt op "Opslaan"  .

Wijzig de geselecteerde koppeling tussen hypotheek en polis.

Verwijder de geselecteerde koppeling tussen hypotheek en polis.

Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Maak een nieuwe polis aan en koppel deze gelijk aan deze hypotheek.