Op het tabblad Relaties kunt u personen koppelen aan de hypotheek. Meestal zijn deze personen de hypotheeknemers.

U heeft de volgende mogelijkheden in dit scherm:

Voeg een nieuwe relatie toe aan deze hypotheek.

Wanneer u hierop klikt krijgt u een scherm te zien met daarop een lijst met alle relaties uit het dossier waarin de hypotheek valt. U kiest hier de relatie die u aan de hypotheek wilt koppelen en klikt op "Opslaan".

Wijzig de geselecteerde koppeling tussen deze hypotheek en relatie.

Verwijder de geselecteerde koppeling tussen hypotheek en relatie.

Exporteer het huidige overzicht naar Excel®. Dit kan ook met de toetsencombinatie Ctrl + E.

Open de relatiekaart van de geselecteerde relatie.