Als u voor een bepaalde periode de geschiedenis wilt bekijken van de verzonden berichten (borderellen, poliswijzigingen) dan kunt u dit doen via onderstaande stappen.

Stap 1: Ga via de "Verzendhistorie" knop die u kunt vinden in het lint van de cockpit onder tabblad "Financieel/ADN" naar de verzendhistorie van de berichten die wel/nog niet verzonden zijn via de Postenbank.

Stap 2: U komt in een scherm waarin u de mogelijkheid heeft om voor een bepaalde periode verzonden of nog niet verzonden berichten te bekijken.

Stap 3: Selecteer de periode waarover u de historie wilt bekijken en vervolgens worden de intermediairs getoond. De berichten kunt u per intermediair bekijken door een intermediair aan te klikken en "open te vouwen".

Door middel van deze functie kunt u kijken welke berichten er wanneer naar welke intermediairs verzonden zijn.

Wilt u een bericht bekijken?

Klik dan op het bericht in kwestie en daarna op "toon bericht".

screenshot willekeurig mutatiebericht

De getoonde berichten kunt u ook door middel van een export naar Excel doorzetten door op de Excel knop te klikken.