Het RC overzicht werkt hetzelfde als de RC controle van Assu (alleen maakt u hier GEEN RC definitief maar genereert het overzicht puur de data die van toepassing is op de intermediairs).

De uitleg over de RC controle zelf kunt u hier terugvinden.

Voor de Postenbank kunt u per intermediair een RC overzicht maken van provisiegegevens per maatschappij.

U kunt deze optie terugvinden onder tabblad "Financieel/ADN" in de cockpit. Klik op "RC overzicht" om in het overzicht te komen.

Het RC overzicht toont een lijst met gegevens voor een bepaalde maatschappij over een bepaalde periode.

Dit overzicht is net als alle andere overzichten over te zetten naar Excell doormiddel van de Excell knop of direct af te drukken door op het printertje te klikken.

Onder de knop "Handmatige boeking" kunt u een handmatige boeking aan een intermediair toevoegen:

Het principe is gelijk aan de handmatige boeking in de RC van de maatschappij. Klik hier voor uitleg.

Op deze RC intermediair komen ook de abonnementen te staan.